Kreativ fredag

Träning

20130201-183222.jpg
Jag har haft en fullspäckad dag på jobbet. Flera möten och en introduktion på ett nytt affärsområde, ett personlighetstest och ett prepp-möte för en filminspelning. Gillart! Jobbet ligger sex trappor upp, fatta bra benträning om jag går upp varje gång.

20130201-183509.jpg
Efter jobbet tog jag mig till Sats Regeringsgatan och tränade. Varje gång jag ser den här texten tror jag det står Prepare for the unicorn.

Jag fortsatte min linjära jakt på mitt 1RM i knäböj efter min operation.

Värmde upp med fem minuter jogg.

Pullups (jag klarar dem med kipp nu!) varvat med lätta knäböj. När jag inte orkade dra mig upp gjorde jag excentriska och körde shrugs när jag hängde längst ned. Tre varv. Tyvärr skulle crossfit-klassen ha räckena sedan.

5X5 bakböj med 45kg.

Jag var rejält skakis i benen från uppvärmningen. Sista femman var med ansträngning.

Frontböj med 25kg varvat med svingar 20 kg KB. Tre varv.

Sen hem. Om jag har tur väntar helstekt oxfilé och sallad på mig. Imorgon ska Alma och jag gå på barnens melodifestival på Konserthuset. Trevlig helg!

Annonser

2 reaktioner på ”Kreativ fredag

  1. Ligger springtime kvar bakom centralbadet? Jag var där och hämtade produkter till ett event en gång, en hel pirra med hårvård, och körde helt fast på något trappsteg i porten. Svettades som en gris innan jag kom iväg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s