Supersöndag baby

Träning

20130203-171302.jpg
Alma och jag fick biljetter av min bror till Konserthuset igår. Stora melodifesten med kungliga filharmonikerna. En timmes allsång med både klassisk musik och kända slagdängor som Popular. Jag börjar alltid gråta när barn sjunger till musik så det var lite jobbigt där i början. Fatta hur skolavslutningarna kommer bli. Fina ungar. Alma tyckte det var supermysigt och sjöng med och klappade.

20130203-172145.jpg

Idag var vi på visit hos förskolevänner och åt pannkakor, kanelbulle och drack kaffe. Min gallblåsefria mage tyckte mindre bra om det efteråt. Man märker vad som är bra och dåligt för kroppen, ingen plåtmage direkt längre. Ines skallade ett bord väldigt illa och kommer nog få en blåtira stackaren.

Jag har också varit och tränat Crosstraining med Lovisa på Rosa skrot. Superkul pass! Puls varvat med styrka i intervaller om 60-60 och 30-30 i flera stationer. Mer sånt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s