Fredag kväll nu tar vi helg

Erdoderdo

20130208-184256.jpg
På en buss på Söder

Blöta och isiga vindar i Stockholm idag. Jag har en tunn, tunn byxdress på mig – fifan vad kallt. Men stilig var jag.

Idag har jag varit sjukt maximerad och kreativ i min powerpoint och suttit och spånat fram idéer. Gillart. Hemma väntar köttfärsås och familj och kanske lite HBO. Jag har lite ont i halsen idag. Hoppas det vänder till imorgon så att jag kan träna. Är sugen på lite dragövningar. Happy friday folks!

20130208-184905.jpg
Byxdress och kavaj

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s