God morgon söndag

Erdoderdo

BildEn något seg morgon. Ines vaknade först klockan 5 imorse (somnade 18 igår) och ville vara uppe. Först med pappa sedan med mig. Hur det nu gick till. Sedan somnade vi om och sov till halv nio. Jag har fortfarande ont i halsen, litegrann sådär så att man vill dricka te för att släta ut skrovlet. Antar att träning inte är en jättebra idé idag. Så vad ska vi då hitta på, jag och korvarna. På söndagar är jag ensam med dem till fem, sex ungefär. Idag måste vi nog ge oss ut. 

Annonser

4 reaktioner på ”God morgon söndag

  1. Hej Clara! Jag är en flitig läsare av din blogg! =) Jag har förstått att du har gjort en gallblåseoperation, jag skall göra detta i nästa vecka… är livrädd.. Hur tyckte du att det var? hade du ont länge efteråt? Jag hade mkt besvär i somras, vilket var fruktansvärt men har mått bra hela hösten och vintern så är liite omotiverad inför operationen men vet ju såklart att det är lika bra att få det gjort.. Har en liten kille här hemma på två år som gärna vill bli buren av sin mamma, men har förståttt att man ej får lyfta efter operationen? jag har som du märker inte fått så mkt info om hur op kommer gå väga eller hur det kommer bli efteråt och tänkte därför passa på att fråga någon som gått igenom samma sak.. =)
    tacksam för svar=)
    mvh sofie!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s