Idi

Erdoderdo

20130211-200441.jpg

Idag är jag lite mer krasslig i halsen så träning är det fortfarande tal om. Hoppas sova bort skiten i natt. Jag har stökat för mycket på kvällar och nätter senaste veckan, nytt jobb och allt kring det.

Idag har jag fått svar på ett beteendetest alla får göra på nya jobbet, IDI. Väldigt intressant och kul.Jag är den uttrycksfulle relatorn, en människovurmare som gärna peppar alla i ett projekt. Det jag behöver jobba med är min flexibilitet. Jag har jättehög flexibilitet  – anpassningsbarhet – och det är inte alltid bra då det kan göra att jag tar av mig själv för att ge till andra. Så no more mr Nice guy! Vassa armbågar fram! Eller? Jag kände igen mig till viss del i testet, det gjorde alla vi nyanställda som fick våra svar idag, och visst kan det vara bra att tänka på de här sakerna. Det som dock känns skönt är att jag är 32 år och ofta (oftast!) vet jag pratar om när det gäller mitt jobb utifrån min kompetens, så det känns rätt lugnt ändå – att vara den anpassningsbara kompismänniskan. Hade jag varit 25 och grön hade det nog känts lite stressigare. Min motpool är den logiska, formella processorn eller producern. Så jag teamade genast upp med några sådana efter testgenomgången. Balans är bäst! Och en dos med humor, eller vad säger ni?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s