Come play with us

Erdoderdo

20130212-204102.jpg
Jag brukar inte skriva om produkter eller varumärken men dessa tre alldeles nya träningstoppar ligger här hemma och väntar på att mitt halsonda ska gå över. En Reebok på rea och två stycken Under Armour, har redan en och den är svinbra, från ProAthletics. Fatta att det känns tråkigt att vara sjuk. Idag var jag lite sämre igen, har käkat Ipren och gått på möte.

Tack för era tips och delningar om nattskräck! Jag håller tummarna för att denna natten blir bättre. Dock var Ines övertrött vid läggdags och skrek i över en timme. Det är så svårt när man inte kan lugna eller trösta utan bara måste låta henne vara. Det underlättade till slut att Alma gick och la sig (de delar rum). Ines började i januari i en förskolegrupp som då bara bestod av henne och sex stycken treåringar. Med 3,5 personal – lyx. Det var bara hon som dagvilade och hon kom snabbt in i rutin att gå själv efter lunchen och lägga sig. Sov gärna över två timmar. Sedan har nu åtta stycken ettåringar anslutit till gruppen, sådana som inte har äldre syskon och tar lite längre tid att skola in. De har inte fått till sovrutinerna helt än, vad jag förstår, och det är en del gråt och förstås mer drag, mer ljud och mer action på avdelningen nu. Det märks verkligen att det påverkar. Vi har fått veta (och märkt) att Ines inte alls sover lika bra på dagarna nu utan att hon blir väckt. Hoppas det blir bättre snart. Hon är ju så liten, lillfjonkan.

En annan produkt som jag inte brukar skriva om är barnvagnar (även om jag självklart är med i barnvagnsgruppen på Facebook!). Dock blev jag idag sista minuten-bjuden till Bugaboos bloggevent imorgon då de ska presentera sin nya Bugaboo Buffalo. Läs mer hos Teresa om den! Jag får tyvärr inte ihop det att gå på det här barnvagnsevent of the barnvagnsevent of the year, men det hade varit kul. Låter som en vagn helt i min smak, terräng-city, rejäl, bra hjul, vändbar sits etc etc.

Nä om man skulle dra nåt gammalt över sig, avsnitt fem av Girls säsong två väntar på HBO också.

Hur kul är inte detta: mina barns härliga farmor hänger med coola Elaine Eksvärd.

Mvh bloggnörden

Annonser

2 reaktioner på ”Come play with us

  1. Fiiina glasögon! Och du, Sebbe hade nattskräck under flera månader när han var i Ines ålder. Det var så frustrerande. Han befann sig liksom i en annan värld, och vi kunde verkligen inte nå honom. Det finns inte så mycket mer att göra än att bara finnas där. Tydligen växer det bort. Hoppas det inte behöver hålla på så länge.

    Var för övrigt tvungen att klicka in på Elaines blogg för att läsa om din svärmor. Hur kul som helst hälsar en bloggnörd till en annan! 🙂 Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s