Filmtorsdag

Erdoderdo

20130220-215311.jpg
Foto: Hampus Wickström

Jag har haft en rolig och kreativ dag på jobbet idag. Men det första som hände när jag vaknade var att jag skallade byrån bredvid sängen när alarmet ringde, så att jag spräckte ena ögonbrynet 😦 Jätteaj! Och blodet rann.

Sedan tappade jag bort mitt SL-kort. Det var en sån morgon. Hur som helst. Jag var och filmade i ett bergrum på Söder i Stockholm i en serverhall som heter Pionen. Sjukt coolt ställe.

Efter jobbet var det föräldramöte. Jag höll lite genuslåda och tänkte att en del säkert hatade på mig. Men det är demokrati-tema den här terminen och vi skulle berätta vad det betydde för oss så jag liksom spall ut det.

Sen hade jag tänkt gå ut på en releasefest för Mattias Alkbergs nya skiva men jag hade ingen att gå med och fick blygsjuka och gick hem. Hoppas ni som var där hade kul! Här är en video som jag gjort till denna otroligt begåvade människa tidigare.

Imorgon står det böj och pressar på mitt träningsschema. Sov gott!

Annonser

6 reaktioner på ”Filmtorsdag

  1. Säg inte att du kunde igår!!!!! Jag är en idiot. Såg rödvinsglas och tänkte att du var busy. Ögonbrynet är ok. Kanske tufft med skador i fejset??

 1. Hej Clara!!
  Idag var ju den stora dagen för galloperationen!!
  Jag hade laddat, tvättat kläder, skrubbat mig, ordnat med jobbet, åker till sjukhuset och är sjukt nervös.. Får träffa en jättetrevlig sköterska som förklarar att jag är nr 2 i operationskön och hon tror att jag kommer bli opererad innan lunch!
  Jag får lite mediciner och dropp, sen är det bara att vänta.. Timmarna går.. Kl 14 kör de ner mig till operationsplanet, där får jag träffa en sköterska som tvättar min mage igen, träffar kirurgen som skall operera mig( en jättesöt tjej) och en narkossköterska som förklarar vad som kommer hända i operationsalen. Jag ligger där och är sjukt laddad! Efter lite drygt en timme kommer kirurgen tillbaka och säger att de inte finns några lediga operationssalar för det har kommit in två akuta fall samt att de planerade operationerna har dragit ut på tiden!!
  Så det var bara att åka upp på avdelningen igen, på med kläderna och nu sitter jag hemma i soffan… Vilket antiklimax!!
  Blir troligtvis operation i början av mat istället, får se detta som en inskolning, är säkert på att det kommer gå galant när det väl blir av! :))

  1. Nämen SHIT vilket antiklimax! Jag hade nog fått hjärtattack. Hoppas du slipper fler anfall fram till maj. Det är SÅ skönt att inte oroa sig för dem längre. Keep me posted! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s