Throwbackthursday

Erdoderdo

Det här att jag kallade tt inlägg för torsdag fast det var onsdag igår och ingen noterade detta?

Nåväl, idag är det #throwbackthursday på Instagram vilket innebär att gamla bilder gärna får dyka upp i flödet under hashtagen. Jag dubbelpostar mina här eftersom jag – hm är en dubbelpostare:

20130221-213041.jpg

 

Jag och min kompis Irene i Köpenhamn där jag bland annat ”hjälpte till”  (målade tex vita fönsterrutor svarta pga dansk språkförbistring dvs hjälpte inte till så mycket) på min fina vän Daniel Espinosas mittfilm på Danska filmskolan 2001. Loppan var ihop med en polare till oss och vi fann varandra direkt. Hennes dåvarande kille har jag ingen kontakt med idag men Irene och jag hänger i vått och torrt. Whoruntheworld – girls!

20130221-213047.jpg

Sanna och jag på fjortisfest i VästerHaninge 1996. Sanna var helylle och drack inte alkohol som oss andra. Notera även t-shirten HAHAHA. Så roligt. Jag tyckte att hon var så präktig och hon tyckte att jag var så oseriös.Ingen av oss hade här ögonbrynen kvar på skallen.

20130221-213052.jpg

 

Det här är ca 1998 och jag fixade frippan på Extend och gick på söndagsklubb på WC: Extend the weekend. Där träffade jag långa Jonny och vi bodde ihop hemma hos vår kompis Calle i en lägenhet som sedermera blev huvudkaraktär i en film.

20130221-213059.jpg

 

Jag, Calle och Agnes kollar i Calles gamla Ixus (notera övertejpad blixt) på en bild med en pikant detalj. Älskar denna bild, såhär vill jag alltid må.

 

 

20130221-213105.jpg

 

Sanna, jag och vår vän Annie firade Sannas frigivning från fängelse på Riche. Calle Schulman twittrade att Sanna drack champagne och Nyheter24 ringde upp mitt i allt. Vi myntade uttrycket champagne-gola och träffade senare på Calle Schulman på Berns, som då NEKADE till detta, men sedan ändå erkände. Haha.

20130221-213111.jpg

Jag och sötaste Diana på samma fjortisfest som ovan i Västerhaninge. Jag tror att Diana har en tamråtta bakpå huvudet på bilden. Oklart varför jag har bytt t-shirt men båda plaggen jag hade på mig här hade jag snott av mina hippa äldre syskon.

Ikväll har jag haft så kallad  torsdagsöl deluxe på mitt jobb, med kreativa workshops. Imorgon bitti väntar ett bloggevent för Merrell på Rosa Skrot. Ska bli superkul! Jag går inte så mycket på bloggevent, och jag skriver heller inte om produkter på det sättet vanligtvis. Men jag äger ett par Merrell-skor, diggar Rosa Skrot och träning – och vem ska hålla i eventets träningspass – Lovisa såklart. Detta kan jag såklart inte missa!

 

Annonser

En reaktion på ”Throwbackthursday

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s