Tjoget med kompisar från förr

Erdoderdo

20130224-114203.jpg
Igår blev jag och min kompis Calle bjudna på fin-middag av vår vän Daniél på Tjoget. Vi har alla känt varandra i halva mitt liv och jag har bott ihop med Calle i omgångar och jobbat ihop med Pepe. Fina, fina vänner. Aldrig känner man sig så hemma.

Det är jättekul att Hornstull har fått en riktig ute-restaurang. Det här med Nya Hornstull känns väl sådär, men hängställen i en hängstadsdel känns bara positivt. Vi käkade ostron och biff och drack drinkar och champagne. Idag åker de båda till Prag för att starta upp jobbet med en ny film som kommer bli fantastisk.

Jag mår sådär idag, alkohol och jag är inte så bra vänner och jag dricker väldigt sällan. Ju mer sällan ju värre mår man ju och jag brukar prioritera fysisk prestation istället för att vara bakis. Idag har jag både träningsvärk och ont i halsen men gårdagen var värd alla krämpor som finns.

Annonser

2 reaktioner på ”Tjoget med kompisar från förr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s