En helt vanlig torsdag

Erdoderdo

20130228-204402.jpg

Ines fick en fin jacka med byxor av sin pappa igår. Från Patagonia på AddNature som har 40% rea nu. Sötkorv, hon var så stolt imorse. I vår familj är det mest pappan som köper kläder och skor till barnen. Han letar bra reor, tänker framåt och köper saker gärna en säsong i förväg. Jag har det inte i mig, framförhållning, prisjakt och planering. Igår hittade han även Merrell-skor till Alma till sommaren, jättefina. Han köper också kläder till mig, men väldigt sällan jag till honom. Inte som när jag växte upp och mamma köpte alla pappas kläder och även packade hans väska när han skulle resa bort.

20130228-204948.jpg

Jag lånade en jacka från Dagmar hos Sabina and friends igår, som man kan använda inomhus och även vända ut och in – den är svart på insidan. Väldigt vårig! Gillar den skarpt. Poserar här på jobbtoan.

Idag har jag minst sagt TERRORISERAT min bästis Diana med sms. Hon skulle idag bli igångsatt på förlossningen men fick inte tid förrän halv sju ikväll. Så nu ligger hon där med medicin och kollar på Sons of Anarchy ihop med sin kille. Det är ju omöjligt att inte tänka på mina egna förlossningar och hur stort, märkligt, magiskt och smärtsamt det är. Jag kommer nästan inte kunna sova i natt, så spännande är det här ju. Snart kommer ett barn till världen.

Här är Ines förlossningsberättelse från september 2011. 

Annonser

En reaktion på ”En helt vanlig torsdag

  1. Vilken kille du har! Borde tänka mer så, framförhållning, och inte köpa efter säsong. Onödigt dyrt. Och grattis till Dianas lille pojke, en nybakad bebis kan vara det bästa som finns!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s