Länkkärlek – en bloggstjärna är född

Träning

En stor inspiratör för mig, genom Lofsans Facebookgrupp, har äntligen börjat blogga. Tro mig, det har efterfrågats i gruppen. Ida är något så häftigt som multisportare och ett löparproffs. Hon är en sån där som kör skidor, skridskor och snösko-löpning i en tävling om sju timmar. (Det kommer inte ske i mitt liv, det är ett som är sant).

Ida är också en person vars tips och råd inför Tjejmilen fick mig att vara perfekt värmd och spurtad och göra ett för mig bra lopp i somras. Hon är faktiskt anledningen att jag överhuvudtaget sprungit som längst 13 kilometer. Hennes kunskap, pepp och tips har ändrat min syn på vad kroppen kan prestera som jag inte trodde var möjligt. Jag trodde inte att jag var gjord för att kunna springa, med gamla benbrott och graviditeter. Och nästa vecka, har jag faktiskt fått förmånen att få träffa och träna med henne. Men hennes löppass ihop med Lofsan vågar jag mig inte på 🙂
Ida är också delaktig i Lovisas samarbete ihop med Röhnisch och deras löpskola som startade denna vecka.

Välkommen till bloggosfären Ida!

20130307-144923.jpg

Annonser

En reaktion på ”Länkkärlek – en bloggstjärna är född

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s