Bloggkärlek

Erdoderdo
'Romantic Heart form Love Seeds' photo (c) 2011, epSos .de - license: http://creativecommons.org/licenses/by/2.0/
Efter mitt senaste blogginlägg har jag påmints om flera saker:
1, jag måste bli bättre på att prata om mina problem med mina vänner. Detta är även ett av de problem jag har i min(a) relationer. Jag pratar för lite om vad jag känner och distanserar mig (gissa varför jag gillar internetz).
2, Jag har så fantastiska blogg-kompisar. De lämnade inga kommentarer utan hörde av sig personligen, på ett eller annat sätt – jättemånga! Bara en hälsning och en tanke, så mycket det kan göra. TACK alla ni!
Och ja, vi möttes och kramades imorse. Hånglade lite till och med. Det finns hopp i alla fall. Dessutom vann min killes klubb ca 20 medaljer på Nordic Open i helgen.  Och Ines kom ut i köket imorse och sa BASSA med bestämd röst. Jag gick och kikade på toa – och minsann hade hon bajsat i pottan och sedan tömt den i toaletten, helt själv. Häftiga unge! Man blir bra på det man övar på!
Annonser

3 reaktioner på ”Bloggkärlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s