30 dagar med squats

Träning

20130314-092901.jpg

Jag har haft lite trögt med träningen i en månad. Halsont, feber, sjuka barn om vartannat i tre hela veckor. Urtrist. Tänkte kicka igång en ny era med att maxa lite knäböj hemma i vardagsrummet. Ordningen går som ovan, hittade denna challenge på Instagram.

En gång om dagen, upplägg hur du vill (om du vill köra obrutna eller dela upp dem i sets), airsquats. Jag kör djupa, ner så att rumpan nuddar vår foamroller på varje. 55 igår var helt okej, men att göra 300 stycken känns helt galet. Imorgon ser jag fram emot träning med Lovisa och ett gäng tjejer på Rosa Skrot. Ska bland annat få träffa Ida AFK (i köttvärlden) och det ska bli svinkul! Imorgon kan inga sjukor stoppa mig! hakar du på att böja i en månad?!

Annonser

6 reaktioner på ”30 dagar med squats

  1. Jag är ju lite sugen på att köra nu, men jag har ju så himla svårt med mina korta hälsenor.

    1. Fästet i hälsenorna? Stretcha vaderna, kan vara ett tips för det. Foten i en trappa, ett steg ned. Har jag hört ska vara bra vid hälsporre/inflammerad hälsena.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s