Första löppasset i år

Träning

Efter att ha känt igen mig som en av inspiratörerna till Idas blogginlägg om folk som gnäller men inte öppnar dörren (berättade för Ida om liggande graviditeter, benbrott och gallsten i fredags 🙂 ), tog jag mig i kragen och gick ut för att springa ikväll.

Jag tänkte köra Röhnisch running school och första passet, som var att springa så länge man orkade var fjärde minut i 32 minuter. Men det var så skönt att komma ut så det blev 8 km med vår gamla tanthund, i riktigt makligt tempo.

Det var så pass skönt att jag sprang några extra varv hemma, för att få kuta mer. Hunden trodde jag var galen. Sedan pumpade jag cykeln till imorgon och putsade sadeln.

Jag vet att jag är lite som Carola på speed när jag väl kommer igång med något (läs: friskvård), men jag gillar ju det. Och jag tar det som ett vårtecken!

/Forrest Gump

20130317-205459.jpg

20130317-205527.jpg

20130317-205535.jpg
Testade en ny (för mig) tidtagarapp också – Endomondo. Bra, men kvinnan som pratade i öronen lät som en kvarleva från första världskriget.

20130317-215006.jpg

20130317-215020.jpg

Annonser

En reaktion på ”Första löppasset i år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s