Hämtmåndag

Träning

20130319-090909.jpg
Igår hade jag min hämtdag på förskolan (hämtar en dag i veckan) och det innebär att jag måste jobba ikapp lite på kvällen eftersom jag suger på att komma till jobbet tidigare på morgonen.

Vi har rätt fyrkantiga rutiner. Gå hem, leka lite, laga middag, Bolibompa, plocka undan, vid halv sju släcket jag ned och gör kväll, dricka varm mjölk och borsta tänder, tvätta (hänga en tvätt också), barnen i säng före åtta. Ett sätt att piggna till när det sen vankas jobb är att träna fort och effektivt.

Jag har ju min squatchallenge att göra också. För att göra det hela mer värt la jag till lite övningar. Varvade efter ork och reps och gjorde:

100 airsquats
100 pushups med handrelease (ner med bröstet i golvet och lyft händerna före du går upp igen)
100 svingar (16kg)

Hela passet tog runt 14 minuter, och det var svettigt på slutet. Jag gjorde i början 25 av varje övning, sen 15, sen 10. En kall och snöig promenad med hunden senare var jag en #fittamammor som jag sett hashtagen på Instagram 🙂

Den här veckan är planen att jag istället för att kvällsjobbar kolla klart på alla avsnitt av Girls. Jag fick HBO i present från mitt förra jobb och det är otroligt lyxigt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s