Veckan rusar iväg

Träning

20130321-214331.jpg
Den här dagen har jag varit trött, Ines har haft sin nattskräck (som också nu blivit dagskräck haha) två nätter i rad och igår på kvällen skrek hon 72 minuter och kastade saker på mig och sparkades. 72 minuter, vet ni hur länge det är för ett ömmande mammahjärta? Jag tror att livet är lite mycket för henne just nu. Lilla fjonkan.

Idag var planen att köra pass två i Röhnisch running school men jag fick ändra om i dagen då min mamma blev sjuk och inte kunde hämta kidsen. Gjorde mina jäkla knäböj ändå, 120 idag, och stannade vid det. Ska ta igen det på nåt sätt imorgon.

Igår visade min kille mig hur man kan träna nacken, med att göra som ryggresningar fast med nacken, och någon håller emot. Jag gjorde ca sju stycken och idag har jag varit så stel som att jag har nackspärr och inte kan vrida på huvudet. Komiskt. Jag har en nacke ungefär lika bred som en morot och både den och min midja behöver grova till sig lite om jag ska orka lyfta mera skrot och bli starkare. Vilka problem va? Grova kvinnor ftw. Godnatt.

För övrigt kan jag tipsa om snabba Lisas utlottning av snygga träningskläder från Reeboks Crossfit-kollektion. Kolla in kommentarsfältet till tävlingen -man ska nämligen ange sina träningsmål för att tävla. Vilka grymma brudar som skrivit där!

Annonser

5 reaktioner på ”Veckan rusar iväg

  1. Hej!
    Jag gillar egentligen inte att spamma så jag hoppas att du inte tar detta ”fel” det var bara det att jag såg att du tävlade hos Life of Lisa om träningskläder fr Reebok för inte så länge sedan. Tänkte bara tipsa om att jag tävlar ut samma outfit + tröja och träningsskor inne hos mig just nu, fem vinnare dras nästa vecka!

    http://icanrestwhenimdead.com/?p=11342

    1. Hej, det är lugnt, har du kollat in sidor som blienvinnare.com om du vill sprida din tävling? Jag tävlade inte sist utan kommenterade bara. Lycka till!

      1. Nej jag var inte ute efter att promota den så utan ramlade över inlägget du hade kommenterat bara 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s