Löparlunch

Träning

20130322-132919.jpg
Jag hade skrivjobb att göra idag och körde förmiddagen hemifrån. Vad nice! Och vad mycket man får gjort, haha. Började dagen med en hundpromenad i den kalla solen.

20130322-133545.jpg
En inställd lunchdate blev istället en date med ett löpband för mig och satan i gatan vad jobbigt det var. Tanken på att jag känner folk som springer en mil i samma tempo? Jag gjorde pass två i Röhnisch running school, 12 stycken enminutsintervaller med en minut vila mellan varje. Jag har lärt mig att ha löpbandet på 1,5 graders lutning för att likna det lite mer vid utomhuslöpning och sprang intervallerna på 14km i timmen (4:17-tempo). Tungt! Men en minuts vila mellan varje var perfekt för att orka nästa, och nästa, och nästa.
Idag är jag supersugen på att köpa nya solglasögon, har spanat in ett par (billiga) från Cheap Monday som jag är ute efter, i neon orange.

Annonser

En reaktion på ”Löparlunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s