Typiskt bra helg och en backe

Erdoderdo

Nej det blev inget pris igår, men nomineringen var väldigt rolig ändå. Verkligen värt, jag vet inte hur många medaljer de dragit ihop på klubben i år egentligen. Jag spenderade gårdagskvällen med det typiska jag-ska-bara framför datorn med godis och te och sedan somnade jag, har fortfarande inte lyckats kolla klart på Girls s2.

Idag fick jag sovmorgon och läste DN i tre timmar ungefär medan jag väste ”lek själva”, ”inte bråka” och ”gå till Alma” ca 300 ggr. Emellanåt slängde jag in en tvätt eller två och plockade skräp.

Jag konstaterade efteråt att jag känner vafan för:
Reva
Fattigdomen i Sverige
Ryssland/Cypern
Billström
Världen i största allmänhet

Men ändå pepp för:
Bianca Kronlöv
Jonas Hassen Kemiris brev till Ask och dylika initiativ
En känsla av kollektiv kraft när det gäller empati/solidaritet just nu

20130324-223315.jpg
I solskenet senare idag släpade jag med mig barn och vagn till Årstadal och vännerna där. Park och kaffe och isfläckar. Sedan middag och mer kaffe. Barnen röjde. Den nyfödda lillebrorsan sov. BEBIS sa Ines om och om igen.

Alma somnade på väg hem och blev buren i säng. Hon började på simskola igår och är hemskt stolt över det. Ines har inte kissat i blöja på hela dagen (men bajsat på sin matstol) och älskar att vara i parken.

20130324-224135.jpg

20130324-224156.jpg
Jag avslutade kvällen med pass tre i Röhnisch running school, backträning. Några smärre hinder var en död mobil och en hund som undrade VAFAN HÄNDZ när vi skulle springa upp en sjunde gång. Hon är lika ovan som jag vid dessa tilltag.

20130324-224350.jpg
Sedan hem till knäböjen. Allt blir roligare med leopard och benvärmare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s