Dagens träning: jungle gym och teknikkoll

Träning

20130326-153320.jpg
Hur ser man cool ut när man kör en spännis?

Det var så himla mysigt att få träna med Lovisa i morse. Vi körde en liten genomgång av läget och började med en del rodd-övningar i jungle gym. Sedan körde jag lite teknikkoll för marklyften eftersom Lovisa snappat upp att jag skröt om mina framtida mål på jobbet (!).

Vi avslutade med en lite mer avancerad bålövning för pilatesboll som är inbäddad här under med. Jag behöver jobba mer med att bli starkare i ländryggen om jag ska lyfta tungt och om jag ska orka mer avancerade övningar. Axlar och armar är nu starka men ryggen som sagt. Lovisa säger exakt samma sak som min styrkelyftarcoach aka min kille.

Annonser

2 reaktioner på ”Dagens träning: jungle gym och teknikkoll

    1. Åh tack Katta vad glad jag blir för komplimangen! Det tog ca ett år att få lite muckler 😀 Grova morsor is the shit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s