God morgon

Erdoderdo

20130326-064658.jpg
Nyvaken Plupp

Igår hade Ines stökat på natten och jag var så trött, så trött. Jag jobbar alltid med att göra-listor och det är tacksamt när ögonen går i kors. Det var hämtdag för mig så våfflor stod på schemat, med barnens och våra kompisar. Det var dock bara vi vuxna som åt och kom överens. Alla andra grät och festen fick avbrytas. Sedan sov jag före 21 och barnen sov bra inatt.

Nu ska jag strax köra ett PT-pass med den här människan. Superskönt att vara utsövd, välgödd och glad. Förr kunde jag annars vara rädd för att inte klara av att träna med Lovisa. Nu är jag bara superpeppad. Efteråt väntar arbete ute hos en kund i några timmar, följt av en sväng på jobbet. Härlig tisdag!

20130326-065204.jpg
Morgonsol vid bussen i Sjöstan

Annonser

2 reaktioner på ”God morgon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s