Imorgon kommer Sara!

Träning

20130330-124024.jpg
Jag vet inte om jag har sagt det, men imorgon kommer den här superstarka och coola tjejen hem till oss och bor här i några dagar.

Sara Tilling är ju en bloggkompis till mig, som jag blivit lite extra kär i, och jag fått hänga med en hel dag och kväll på CrossFit-SM i somras. Nu kommer hon alltså hit och det känns lite pirrigt men mest bara jättekul. Jag skojade lite med henne på Instagram igår om att jag är nervös för att hon är så hälsosam, och hon kände sig lite besvärlig. Men det var verkligen bara skoj. Sara äter strikt paleo-kost som är en sorts stenåldersdiet utan laktos, gluten och baljväxter bland annat. Främst skulle jag nog säga att kosten står för clean eating, det vill säga en ren kost utan tillsatser och gifter. Allt ska helst vara ekologiskt. Vi har ju en del skillnader här i att jag inte äter fläsk, inte gillar kött så mycket, och gärna käkar pasta. ”Du äter ju bara kolhydrater nuförtiden” sa min kille igår när vi planerade söndagsmiddag för Sara. Haha. Men, jag ser verkligen fram emot att inspireras av Sara. Hon är en mästare på det som jag behöver bli bättre på för att hushålla bättre med våra resurser: storhandla, planera, förbereda och storkoka mat. Hon och hennes familj äter skitbra käk och det är beundransvärt tycker jag som minst en gång i veckan serverar halvfabrikat (kalkonkorv oftast). Kanske kan jag få lite av Saras energi för en mer hälsosam kost till familjen?

Saras Dixie är född dagen efter Ines och själv fyller jag år dagen efter Sara, vi är ganska samma storlek (hon är lite mindre) och vi kan jämföra oss träningsmässigt på så vis, fast Sara är ljusår före mig nu. Men där tar nog likheterna slut? Ska bli så kul att du kommer Sara!

Jag hoppas kunna träna en del med henne i veckan förstås, och vi tänkte gemensamt träna i alla fall nästa lördag 6/4 i Stockholm om någon vill haka på!

Annonser

4 reaktioner på ”Imorgon kommer Sara!

  1. Åh, ska ni träna…var och när (om man skulle våga sig på att ansluta…)? För mig är ni båda kändisar och inspirationskällor från Lofsans fb-grupp och via era bloggar.

    1. Haha klart du ska haka på! Vi har inte bestämt tid och plats än, beror på hur många vi blir också. Vi har pratat om Sats Regeringsgatan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s