Veckan igång igen

Träning

20130403-083508.jpg
Då Sara fick en avbokning i sitt schema tog jag med henne på lunchträning på ett PT-pass med Lovisa. Vi körde samma övningar parallellt och det var jättekul att få draghjälp. Intervaller på löpbandet (Sara körde på i ett snabbare tempo), rörlighetsträning i form av utfallsgång med viktplatta över huvudet, grodhopp med viktplatta (puh), utfall med hantelpress med mera.

Efteråt gjorde jag klart mina 205 squats. Det var sådär måste jag säga. Tungt! Ska bli skönt när challengen är över. Jag håller på att formulera en ny dock, efter att denna är klar. Det blir ankelstretch, höftrörlighet och piriformisträning. Små övningar som aldrig blir av ska nu bli det.

Inatt sov Ines bra, och det blev sex timmar sammanhängande för mig. Dock är jag jättetrött och var på uselt få-iväg-barnen-humör idag. Sara ska flytta vidare idag, till sin polare Sofia. Jag kommer sakna henne! Har varit fint att ha henne här, det har det verkligen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s