Vad är det för dag? Och hemmaträning

Träning

20130404-225408.jpg
Jag hade en sån där tjofftjoffdag på jobbet när allt kör på i 180, men på ett bra sätt. Hann inte äta lunch (mitt eget fel det med) och köpte en påse nötter på väg till ett möte. Kom hem, gick med hund och hämtade glada, sandiga, blöta och bröliga barn. Fick lite feeling när jag diskade och nynnade med i Almas favoritlåtar. Diana min kompis fick mig att skärpa till mig mitt i allt.

20130404-225416.jpg
Ikväll har jag kört en utmaning från Sara Tilling hemma:

50-40-30-20-10 av svingar (crossfitsvingar dvs höga ovanför huvudet) och situps (fotsulorna ihop, händerna nudda golv och fötter). Det var jobbigt. Men ännu jobbigare var mina 215 knäböj efteråt i min squatchallende som turligt nog börjar gå mot sitt slut. Efter passet i tisdags hos Lovisa, och alla veckans knäböj, känns mina ben stela som stockar. Lite som jag alltid tänkt att Anja Perssons lår måste känts efter en hård tävlingsdag, även om jag inte är i närheten av hennes träningsmängd förstås. Jag tog till och med en bild på mina stela och trötta lår efter att jag, iklädd MMA-kalsonger, kört mitt pass. Men den skippar vi faktiskt.

Att ha fått hänga lite med Sara, och att ha kommit igång såpass bra med träningen igen efter vintern och min galloperation, har gjort att jag äntligen börjat formulera lite nya träningsmål. Jag vill bli stark och rörlig, och jag ska börja med grunden igen, mycket rörlighet och mycket back to basics. Airsquats, knäböj, har varit ett skitbra sätt för mig att kicka igång rörelseenergin och aktivitetsnivån. Dessutom kan jag redan märka mer muskler i både rumpa och lår. Starkare!

Imorgon är det fredag och sista dagen på den här korta veckan. Jag vet att jag har gjort massa saker den här veckan, både på jobbet och privat, bra saker, men ändå har jag en känsla av att ha inget gjort alls. Märkligt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s