Simskola och träningsdate

Träning

20130406-112250.jpg

20130406-112257.jpg
Idag har jag ett vattentätt schema på räls. Min kille har läger på klubben denna helg med en brasiliansk svartbältare så jag behöver barnvakt för att kunna säga hejdå ordentligt till Sara Tilling. Alarmet på 7, frukost och iväg till Liljeholmen för att möta farmor och lämna Ines, åka till simskolan med Alma, till farmor och lämna henne, sedan ta tunnelbanan mot centralen och möta Sara som gått vilse. Vi ska nu träffa Lovisa och Hans på Sats Regeringsgatan och kika på deras crossfitbox. Sen lite lunch och tillbaka till farmor igen. Nu kör vi!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s