Klädrensnig

Erdoderdo

Jag har rensat ut Almas garderob ikväll. Det var verkligen på tiden. Bort med 104 och en del gamla 98 faktiskt. Nu är det kvar att rensa ut det som ska till Läkarmissionen och det som ska vara kvar till Ines. Himla segt att ha massa gamla kläder kvar att spara, men ändå väldigt praktiskt. Måste göra en raid i Ines garderob också, och inventera källaren lite. Det mesta Alma har är ärvt från hennes äldre kusin. Pay it forward.

20130409-222250.jpg
Idag var tredje dagen kvar på min squatchallenge. Imorgon 240 och i övermorgon de sista 250 böjen. Sedan väntar en period av rörelse- och aktiveringsövningar. Jag har några på gång som jag ska visa senare. Jag ska försöka släcka hjärnan nu efter en natt med dålig sömn. Imorgon bitti väntar träning med Lofsan och sedan en arbetsdag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s