Länkkärlek från Katta Kvack

Erdoderdo

Skärmavbild 2013-04-10 kl. 11.44.32

Vilken ära, jag har fått länkkärlek från en bloggkändis! Självaste Katta Kvack, som varit en bloggförebild sedan jag började blogga någongång runt Dackefejden-tiden, gillar min träningspepp och min blogg. Känns ofantligt skönt att höra då jag själv undrar om jag inte blivit lite tråkig sedan den här tändningen för svett, blod och träning kommit in i mitt liv. Länkkärlek är grymt, någon annan som är bra på det är Alexandra.

Jag ska själv ta kärleken vidare i ett senare inlägg. Tack Katta för att du gillar min stil, det lyser upp hela kvarteret.

 

Annonser

5 reaktioner på ”Länkkärlek från Katta Kvack

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s