KÖPA

Erdoderdo

20130413-163750.jpg
En adderad hets till denna sagda tränings- och hälsohets är all hets kring konsumtion av träningskläder och accessoarer. Jag slås ibland av att det är helt sjukt när en del träningsbloggar gör collage av vilka plagg det finns att köpa till träning. Såklart är det mysigare och mer pepp att ha schyssta kläder på sig när man svettas men jag kör till exempel majoriteten av mina hemmapass i ett par kalsonger och ett linne.

20130413-164053.jpg

20130413-164058.jpg
Men jag har som de flesta själv ett sug i shoppingnerven och har länge varit så jäkla sugen på en power houdi från Houdini. Frågade i träningsgruppen på Facet och fick ca 25 svar från personer som ÄLSKAR OCH LEVER i sina. Jag räknade ut jag ju fyller år snart, och hittade en på rea = den spontana hjärnhalvan skickade signaler till den rationella och de kom gemensamt fram till att jag måste ha en. Så nu har jag en. Det känns just nu som att de 25 personerna kan ha rätt. Jag älskarn. Busted.

Annonser

4 reaktioner på ”KÖPA

  1. Jag har varit sugen på den länge – och sedan jag läste din tråd i Lofsan-gruppen är jag ännu mer sugen. Såg den också på nätet lite billigare direkt och var enormt sugen på klickklick. Bestämde mig för att jag måste testa den live först… Eller..? Hur är den i storleken? 🙂 (klickklick)

    1. Hehe åh jag har HETSAT! Jo, jag har en väldigt tanig överkropp och gillar oftast lite lösa kläder (over size är min stil). Men denna är väldigt figursydd och tajt. Jag har en S och skulle inte kunna ha en XS. Jag har inga boobs. Den är kanske aningens liten i strlk, men jag brukar iofs aldrig ha så små tajta kläder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s