Fredagsfeeling

Erdoderdo

Idag är en himla bra fredag tycker jag. Jag var rätt trött imorse då jag satt till sent i natt med en leverans i jobbet. Sedan upp imorse och beta av några fler saker. Men känslan efteråt! Gillar verkligen deadlines.

För att fira det hela gick jag till jobbets naprapat efteråt. Det passade väldigt bra med tanke på min rörlighetssatsning. Han bekräftade det jag visste: stela höfter, svag mellan skulderbladen. Jag fick massage, sträckning och stretchtips. Och en tejp på ryggen för att den ska veta vilka muskler det är som ska vakna till liv. Jag fick beröm för mina muskler också, att jag känns stark och i bra form!

20130419-165802.jpg

Efter jobbet lyckades jag snylta in mig på en Dagmar-utförsäljning som var väldigt VIP. Oklart varför jag var så exalterad över detta. Köpte ett par silverskor (!) från en visning och en kofta. Mycket nöjd.

Nu väntar en date med min kille. Vi har fredagsdate så ofta vi kan, det är väldigt härligt. Och opretentiöst. Cecilia Blankens bloggade om samma grej idag. Några timmar för oss själva. Det väntar burgare och en öl tror jag. Festligt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s