Härligt pass på Skrotet

Träning

20130421-205532.jpg

20130421-205546.jpg
Starka brudar och galet svettig morsa.

Tack för ett superbra pass Lovisa! Vi körde idag tidsinställda intervaller med varannan pulshöjare och varannan styrka, med lite tyngre styrka än vanligt på Lovisas pass för att just fokusera på styrkedelen och tekniken. Jag tycker alltid att kondisen är det jobbigaste, vikter har jag inget problem med. Jättekul som sagt, jag är fortfarande pigg och lycklig.

Och rörelseträningen då?

Jodå, i fredags fuskade jag. Jag somnade i soffan. Jag behöver också lite extra pepp känner jag. Kan inte ni ge mig era bästa rörelseövningar? Idag tänker jag lägga mina 300 på stretch av höftböjaren och piriformis med gummiband. Samt ligga på foamrollern och böja ut bröstryggen. Måste bli kompis med den där rullen alltså. Den är min fiende sedan dag ett.

Mvh stel

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s