Vab och resultat av rörelse-och aktivering

Träning

20130422-220003.jpg

20130422-220017.jpg

20130422-220045.jpg

Jag vabbade med en krasslig Ines idag som hostat i natt. Efter en lång tretimmarsvila kändes hon lite piggare och vi gick på promenad med hunden. Alma var sympatihemma idag. Det är så himla fint att man kan gå promenader med henne nu. Tror vi var ute i nästan två timmar. Det tar ju längre tid, men ändå väldigt fint. Vi var bland annat förbi Dieselverkstaden och lämnade en bok och tittade på en utställning.

En kul sak är att jag verkligen märker av min aktiveringsträning, redan. Pull apartsen framför allt – och massagen på rullen tror jag. Jag känner mina romber! Ikväll pull aparts, cirkelrörelser med moppen och utfall med stretch. 300!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s