Tisdag och MadMen

Träning

20130423-210121.jpg
En himla bra dag, med morgonträning och bra möten på jobbet. Jag fick dock en sträng åthutning av Lovisa imorse att jag måste-bli-bättre-på-rörelseträningen. Jag pendlar mellan att känna mig stark och bra i kroppen, till att känna mig sned, stel, utåtroterad, framåtroterad, överkompenserad med alla felställningar som behöver jobbas med. Måste få till skiten nu när jag har styrkan i kroppen. Helt sant och jag fortsätter med min rörelsechallenge, jag tänker lägga fokus nummer ett på det nu och träna mindre av det andra under återstoden av de här veckorna.  Ikväll blir det en övning med dynamisk stretch av höftböjaren på foamrollern, pull aparts och piriformisaktivering med gummiband. Sedan äntligen första dubbelavsnittet av MadMen på kanal nio! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s