Lördagshäng

Träning

20130427-185411.jpg
Alma och jag var på simskolan imorse och gick sedan till Sats Södra station. Jag körde ett riktigt rörelsefokat pass och hade dessutom glömt mina skor så det var ju tur att jag inte tänkt springa. Jag övade på mina chins med och utan gummiband – det går bättre! – och många assisterande och roterande ryggövningar till det. Avslutade med magträning med joystick – skivstång med vikt på, fast i en viktplatta på golvet.

Dagens rörlighets-300 klämdes in under passet:
Pull aparts
Utfall med armsträckning
Duck walks

Just nu ligger jag och smygvilar i sängen och väntar på äppelpaj.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s