Kvällslöpning på söndagen

Träning

20130429-081226.jpg
Jag stack ut på en löptur igår efter att barnen somnat. Oftast är jag ganska mörkrädd när det börjar skymma, i alla fall att springa på skogsstigar och vid vatten. Men det kändes okej och det var när jag kom upp på Söder efter en sträcka nere vid Årstaviken som det började skymma. Jag sprang en mysjogg, en lite längre och långsammare tur. Enligt Ida, aka löpargurun, ska man springa så långsamt att en tant med rullator kan köra om på ett myspass. Det hela var väldigt just mysigt. En mil fick jag ihop. Men det var lite kallt och mina svinkalla knän är idag ganska ömma.

20130429-081813.jpg
I farten.

Är ni mörkrädda? Strax före tio kom jag hem.

Annonser

En reaktion på ”Kvällslöpning på söndagen

  1. Hoppas på snabba tanter då 😉 Jag är mindre mörkrädd nu men undviker sena fredags och lördagskvällar då det är väldigt lite löpare ute.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s