Valborg 2013

Erdoderdo

Idag för åtta år sedan startade jag den här bloggen. Det känns faktiskt som att det var betydligt längre sedan. Jag skrev privatare då. Var 24, snart 25. Året då jag började må ganska så kass och till sist sökte hjälp i form av terapi i ett och ett halvt år. Svinbra var det för mig.

Iallafall så minns jag att jag skrev ett inlägg och publicerade. Sen chocken när en kommentar rullade in plötsligt. Från Coola morsan. Den första blogg jag således började följa. Det var stort. Och det är fortfarande stort för mig: mötet med läsarna. Alla goda vänner jag fått genom den här bloggen. I köttvärlden, AFK. Det trodde jag aldrig, då.

20130430-213615.jpg
Denna Valborg bjöd på förskolehämtning, städning, matlagning och dubbla pass i tvättstugan för att komma ikapp. Helt himla okej faktiskt. Imorgon väntar en ledig dag förutom ett litet filmjobb om solen behagar titta fram. Jag sträcker ut benen på soffan så länge och chillar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s