Första maj

Erdoderdo

Lilla Sixten är en mycket bättre fotograf än jag. Vi sammanstrålade helt kort med familjen Renman-Sandström som också var ute och hängde i Sickla, när vi idag gick för att käka på Urban Deli. Jag beställde kött och pommes. Kan inte ens minnas att jag någonsin beställt det förut. Är mätt fortfarande klockan 21.

Imorgon fyller jag 33 år, och jag konstaterade idag att jag varit med min kille i en tredjedel av mitt liv. Valborg 2002 hånglade vi första gången i en soffa på en kollektivfest på Tegnérgatan. Det är eoner av år sedan, och fem lägenheter. Uppsidor, nersidor, kärlek och vänskap. Det är så otroligt häftigt att man kan vara med varandra och hela tiden förändras parallellt.

En konst att klara av: två resor, ett liv.

Det är väldigt trevligt på Urban Deli men nästa gång hoppas vi kunna gå dit utan kidsen, som antingen var griniga eller fulla i spring (obs – endast våra barn – Sandströmarna är mycket väluppfostrade och stod endast i soffan i en halv sekund). Dock vore det trevligt med samma vuxensällskap nästa gång!
20130501-205136.jpg
En kaosbild över läget när två småbarnsfamiljer möts på restaurang.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s