Festlördag

Erdoderdo

20130505-094915.jpg
En stund av gemensam lek

Igår var vi hela gänget på middag hos våra kompisar i Årstadal. Fyra ungar och sex vuxna på 67 kvadratmeter. Och otroligt god mat. Lammrostbiff, franska vildkycklingar, lammleg. Och vit sparris och andra grönsaker i ugn. Det var himla trevligt. Ines och K åkte hem först och Alma somnade i soffan, så hon och jag tog en taxi hem vid ett. Hon sover fortfarande strax före tio. Ines sov till nio. Som en dröm! Jag vaknade före henne och läste tidningen i sängen ett tag. Dock är jag lite skrynklig i hjärnan idag. Får se vad vi ska ta och hitta på i solen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s