Tisdagsträning, cykling och sol

Träning

20130507-194736.jpg
Igår började jag cykla till och från jobbet och jag har accepterat min hjälm som en del av mig. Det är ungefär fem kilometer till jobbet och går dubbelt så fort på cykel som att åka kommunalt. Jag har nog känt mig lite extra hungrig idag och igår, och kroppen är glad av den extra motionen.

20130507-195004.jpg
Idag tränade jag med Lovisa på Skrotet och hon tog den här bilden på mig för att jag ska fatta målet: jag ska upp! Haha. Det var ett superbra pass anpassat till mina aktiveringsövningar för ryggen, bestående av hög rodd i roddmaskin, massa chins och pullups med gummiband, stående hantelrodd och flies, stående rodd med skivstång, shrugs med armarna framför kroppen.

20130507-195324.jpg
Just nu busar barnen i badet före läggdags och jag funderar på morgondagens jobb och såna där heta grejer. Ikväll blir det tidig säng för mig. Ines var ledsen fyra-fem gånger i natt och kom över till vår säng två gånger och vaknade och grät massor. ”Benet, benet” grät hon. Jag vet inte om det är växtvärk eller något annat. Fick flashback till ett år sedan när hon hade öroninflammationer hela tiden och blev buren stup i kvarten. Då var jag såhär trött varje dag. Tack är att det inte är så längre.

Annonser

2 reaktioner på ”Tisdagsträning, cykling och sol

    1. Vad gullig du är men jag klarar fortfarande inte att dra mig upp på den där stången, från hängande! KÄMPA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s