Hang Tang wellness

Erdoderdo

20130508-210906.jpg
Idag gick jag på massage på Hang Tang Wellness, via ett erbjudande på Groupon som Lisa tipsade om. Efter gårdagens ryggpass på Rosa Skrot var jag ganska så öm på en hel del ställen på ryggen, och som massören sa: ”spänd, öm, ont”. Japp. Det var smärtsam njutning kan jag lugnt säga. Men väldigt bra. Och jag bokade en ny tid om en vecka. Efteråt informererades jag om att dricka mycket vatten och vila på kvällen, då en sådan här tuff behandling sätter igång dräneringen av gifter i kroppen. Jag kände mig som vanligt men ganska avslappnad. Men efter middagen hände något och jag somnade stenhårt på soffan. Det är en sådan grej som jag aldrig gör (damp), utan jag har till och med svårt att somna på kvällarna fast jag alltid är outvilad (typiskt o-bra). Bom sa det bara, och så vaknade jag och det var kväll. Så visst hände det något med kroppen.

Idag började jag gråta på Coop när jag tänkte barnet som dog i pappans bil. Jag känner precis som Hanna – det händer ju vidriga saker här i världen hela tiden. Men just att det där är något som kanske skulle kunna hända någon jag känner gör ju att det känns extra nära. Tror jag. Och jag vet med säkerhet att vår förskola inte ringer för att kolla läget om ett barn inte dyker upp en dag, vi har nämligen glömt att sjukanmäla flera gånger.

Annonser

4 reaktioner på ”Hang Tang wellness

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s