Är det söndag nej torsdag

Erdoderdo

20130509-210522.jpg

20130509-210529.jpg
Mina vänner i Årstadal har allting hemma som jag kan önska mig i träningsväg, och det enda räcket som jag kan dra mig upp i från hängande (kippen). Så jag passade på att köra ett litet cirkelpass i deras hall medan barnen slogs med svärd och dansade.

Jag är så vansinnigt trött. Är det den här vårtröttheten? Det härliga med livet som hundägare är bara att jag måste pallra mig ut på en tur med jycken innan jag kan låta mitt tunga huvud vila mot kudden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s