Spöregn, träning

Träning

Vi försov oss i morse, hela gänget. Jag väcktes av hunden strax före åtta, tror faktiskt hon har lite koll på tider för hon kom in i sovrummet och gnällde lite. När jag gick upp la hon sig igen. Jag fick väcka barnen och skynda iväg. Eftersom vi var så sena blev jag tvungen att cykla, trots regnet som öste ner. För att komma in tid till min PT-date med Lovisa. Jag var både plaskblöt och kallsvettig när jag kom fram. Idag var det bara chins, chins, chins och pullups som det även heter – av båda sorter. Efter uppvärmning gjorde jag totalt 150 stycken (!) påhejad av Lovisa. Hade aldrig klarat det annars. Först 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 med ett rött gummiband. Sedan massa olika kombinationer med olika grepp och excentriska utan gummiband. Hur armar och rygg kommer kännas imorgon vet jag inte, men förhoppningsvis så klarar jag att dra mig upp hängande utan kipp någon gång snart (!!!! wtf).

Häromdagen tvingade jag min kompis Diana att filma när jag drog mig upp från hängande hemma hos dem. Med rätt gung går det bra i alla fall.

Jag lämnade cykeln på Mariatorget efter träningen för att det regnade så mycket, nu måste jag åka och hämta den strax. *Wiiii*

Har även ny frisyr. Och nya kontorsskor.

/Mvh Glenn Close

20130514-171504.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s