Crossfit och utomhusjobb

Träning

20130515-184927.jpg
Jag gick på ett crossfit-pass på lunchen idag, på Sats Regeringsgatan. Det var en tjej jag följer på Instagram, Somayeh Cardeijn som höll i passet vilket var kul för hon verkar så härlig. Dagens agenda var pressar så det kändes tryggt för mig. Det följdes av en chipper – wod – som jag tog det ganska lugnt på för en viss förkylningskänsla i näsan (allergi kanske). Himla bra var det, men double unders – hahaha. det gick inte bra. Sara Tilling – kurs kanske? Och allvarligt: pinka på sig?! Härligt.

Hela eftermiddagen har jag sedan varit utomhus och intervjuat folk på stan med en kamera, till en pitch på jobbet. Sitter på tåget på väg hem nu. Härligt att få vara ute så mycket, avundas er som jobbar med sådant.

Och så hann jag blogga lite på jobbets blogg också.

Annonser

2 reaktioner på ”Crossfit och utomhusjobb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s