60 likes

Träning

20130516-072450.jpg
Jag älskar internet, och kvinnor. Att vi kan prata och garva åt det här tillsammans gör att jag dagen efter posten kan lägga ut den på bloggen med en klackspark.

Starka Sara Tilling har tidigare skrivit om ämnet (crossfit efter graviditet).

Annonser

7 reaktioner på ”60 likes

 1. Jamen gud. Älska kvinnor och internet.

  Igår la någon, i en facebookgrupp jag är med i, ut ett inlägg om en mycket speciell bajssituation hon hade varit med om. Plötsligt började alla dela med sig om bajsiga saker och sånt jag trodde jag var helt ensam om kom upp. Och oj så vi skrattade tillsammans.

  Däremot är det lite trist att man ännu inte kan skriva om sånt här öppet. Även bajs-tråden var ju i en sluten grupp som aldrig bör nå öppna facebook.

  Senare på kvällen la jag upp en status på öppna facebook där jag nämnde i förbifarten att jag åt antidepp. Jag fick genast 4 sms om att jag nog hade råkat posta fel, den skulle väl vara i vår slutna grupp. Nej, jag hade tagit ett beslut at vara lite öppnare om livet på facebook. Tror att vi måste våga det ibland också. Så jag blev mycket glad över att du vågade lägga upp den här öppet på bloggen. KRAM

  P.S, jag skrev lite om slapp blåsa i min blogg häromdagen. Läs och skratta.

  1. Jag läste ditt inlägg, men jag missade att kommentera. Kanske fanns det i bakhuvudet när jag skrev det här. Kram

 2. Bara älskar’t.

  Och tänk om det bara kunde bli lite mer avdramatiserat. Det är ju ändå naturligaste i världen. Två barn ut och ja men tro fasen det att kroppen tar stryk?!
  Nu har du bidragit till att göra det lite mer avdramatiserat. Heja dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s