Min gamle vän

Träning

Idag fick jag försmak av nästa helgs lopp Stockholms brantaste. Barnen och jag åkte på lunch hos farmors särbo och jag passade på att transportlöpa dit med hunden. Vi tog vägen över Hammarbybacken och en halv backe på ena sidan mot Hammarbyhöjden. Jag hade inte värmt upp innan och tror det kändes lite extra därför, satan vad det sög i benen.

20130519-185402.jpg
Om jag inte missminner mig sprang förra årets vinnare bland damerna med ett 4-tempo eller så för hela loppet, totalt 17 minuter. Själv siktar jag på en tid under 28 minuter och bara på att fixa hela loppet (en del gång blir det nog). Det ska ju vara kul också.

20130519-185647.jpg
Någon som inte klarade dagens löppass något vidare var min gamla hund Matilda. Efter 4,47 kilometer i fuktigt väder la hon sig ner. Då hade jag redan tagit det lugnt ett tag på grund av att hon hängde bakom mig som en slips. Stackaren. Hon är tio år i år och den forna tvåtimmarslöparen är nog inte i form längre. Sedan hade hon kul i trädgården i Tallkrogen i alla fall, och ett bad i den lilla dammen blev det också.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s