Måndag och det

Träning

Vilken otroligt stor skillnad det är på att gå på ett färdigkomponerat gruppass och att klura ut ett själv. Jag hade en köttig dag på jobbet och vid fem fick jag sån datahuvudvärk att jag tänkte lägga ner för dagen och åka hem för att sova. Men så tänkte jag att det nog fanns en bra chans att huvudet skulle bli bättre av träning.

Jag har börjat att alltid ha träningskläder i ett skåp på jobbet och en extra väska där, skor och vatten. Det gör liksom projektet så mycket enklare. Så jag jonnade ner till Sats Regeringsgatan och övade med det där räcket på mina chins och pullups. Och sedan knep jag en plats på ett crossfitpass, basic (jag kommer nog aldrig sluta tycka att det är lite Mac drive through att ha en box på ett globalgym där inget namn betyder något på den där tavlan men det är kul träning ändå). Gruppträning är som sagt så himla smidigt när hjärnan är trött.

Vi fick rörlighetsvärma oss, tekniköva på boxhopp och sedan en wod bestående av 20-30-40-50-40-30-20 kettlebell burpees, goblet squats, double unders (kunde man inte fick man göra 120st istf 40), svingar. Det var svettigt. Dagens instruktör Rodney var väldigt pedagogisk och bra och förklarade alla övningar från grunden, och varför de skulle utföras. Han kollade också noga på allas teknik och gick runt och pratade. Det var darriga ben som senare cyklade hemåt. Och huvudvärken försvann förstås. Nu blir det strax måndagstraditionen: Game of Thrones. HBO ftw. (Dock: ska de någonsin sluta gå runt i den där skogen?)

20130520-212937.jpg
Insert meningslös bild på uppäten kvarg i brist på kreativa bloggerskills

Annonser

2 reaktioner på ”Måndag och det

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s