Bra pod

Erdoderdo

20130522-211814.jpg
På kvällspromenaden lyssnar jag på senaste avsnittet av podcasten Joller, avsnitt nummer sex. Det är retorikkonsulten Elaine Eksvärd och Natasha Lady Dahmer som pratar om språk och barns språkutveckling; hur vi pratar olika till barn och vad det betyder.
Jag fick info om var man hittar podden från Philips Avent som står bakom den: ”Du kan lyssna på Joller via iTunes eller direkt i din webbläsare. Joller #6 kommer inom kort även att finnas på Spotify, där även tidigare avsnitt finns samlade.”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s