Ömma ben på fredagen

Erdoderdo, Träning

20130524-175754.jpg
Plåtade en grej på jobbet imorse och passade på att föreviga min trötta men glada nuna

Mina ben är så ömma idag! Mosade dem på Rosa Skrot hos Lovisa igår. Vi körde benpass och jag har inte tränat benen sen jag avslutade min squat challenge. Igår fick jag springa 400-metare, 200 och 100 på löpbandet. Det gick bra och jag orkade dra upp till 18km/timmen på slutet. Sedan var det utfall + utfall (med två KBs), superset av knäböj med sitt på bänk, höftlyft med skivstång (båda 3×12 med 35kg), superset marklyft (35 upp till 50kg 3×10 och utfall åt sidan med KB 3×10). Typiska träningsvärkövningar och nu undrar jag hur jag ska klara Stockholms Brantaste imorgon! Eller; det kommet nog bli riktigt jobbigt men också lite kul.

Planerar åka hem och pensionärssova nu. Ines fick nåt ryck och vaknade 4:45 imorse. Som tur är händer det i princip aldrig. Hon röjde runt och väckte samtliga. Undrar om hon är lika trött som jag.

20130524-180437.jpg
Pirrigt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s