Stockholms Brantaste

Träning

20130525-224538.jpg
Jag klarade det. Hela loppet. Och under min måltid, som var 28 minuter. Jag tog mig runt på 27.58.

I första backen tänkte jag ouff, det här kommer bli så jävla jobbigt. Ungefär som jag tänkte när vattnet gick när Ines föddes. Det är ju liksom inte KUL med backar. Men väl uppe kändes det helt okej nedför. Andra backen var otroligt brant och jag stannade en del på vägen upp. Det var tungt att fortsätta springa när jag väl var uppe. Då väntade en liten längre tur före sista, Pannbensbacken.

Reflektioner och lärdomar, brukar snabba Lovisa säga.

Jag tog det rätt lugnt ändå, och hade väl inställningen att ta mig runt, bara. Nu i efterhand kan jag väl ångra att jag inte tog ut mig mer, och kämpade mer för att klara det bättre. Jag har det liksom inte i mig. Att kämpa 110%. Att ta i så att jag svimmar. Jag sparar alltid lite lite låga för att veta att den finns kvar om det behövs. Och har ingen prestige att vara bäst heller. Det är min svagaste sida när det gäller träning (eller allt kanske men det kommer fram mer såhär). Jag är ingen tävlingsmänniska. Men jag önskar på nåt sätt att jag kunde bli lite mer, för att bli starkare/snabbare. Jag undrar hur det känns att våga gasa så in i bängen.

Ida var ju galet snabb hon med. Vilka starka kvinnor jag känner. Och så fick jag starta ihop med IOrganize-Malin. En snabbis hon med!

Annonser

8 reaktioner på ”Stockholms Brantaste

  1. Bra jobbat! Nästa år ska jag nog vara med tror jag blev så sugen. Men när du kör pt med Lovisa så kan du väl inte spara nåt? Eller safe’ar du då med?

    Jag får stark vinnar instinkt på tävling och vill helst springa om alla jag ser…

  2. Bra jobbat Clara! Alla har inte just ”tävlingsgenen” men du har andra egenskaper som driver dig framåt och uppför backen, förstärk dem! Igen, tokbra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s