Dödens trötthet och Vårruset

Träning

20130527-164644.jpg
Vi firade Stockholms brantaste med en ny grill och hemgjorda hamburgare på Högrev. Kidsen stannade uppe till tio och lekte med grannbarn på gården. Igår var jag helt sänkt, både efter lopp men mest efter en stökig natt med Ines. Det kändes lite i höfterna och vaderna efter loppet.

20130527-165108.jpg

20130527-165118.jpg
Jag tog med barnen till Söder för att parkhänga med Lovisa + familj. Där hann jag säga hejdå till Allakanträna-Ida och Militärmamman-Frida. Men regnet bestämde så vi skrotade inne hos Lovisa istället. Som vanligt kommer jag dit, serveras mat och fika och häng, och sen drar jag hem när barnen börjar slå ihjäl varandra (mina alltså). Trevlig kompis. Jag fick låna Lovisas jacka på väg hem på grund av regnet och Alma ville gärna dokumentera detta.

20130527-165432.jpg
Jag köpte både blommor till mig själv sedan och fick. Sen däckade jag. Klockan åtta. Och sov till sju imorse. Väl behövt! Jag har varit hemma med barnen idag och bland annat fått hem tio kilo kött från en bonde i Järvsö.

Med lite mera träningsvärk idag är jag nu på väg till jobbet för att hämta mitt lag till Vårruset! Jag har laddat med kaffe och Ballerinakakor. Hoppas det blir kul. Tyngre än lördagen lär det inte bli i alla fall!

20130527-170118.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s