Morgonpasset med Sarenbrant och Lovisa

Träning

20130531-213809.jpg
Bild stulen av Lovisa

Det var så himla mysigt imorse, löpträning och deckarsnack med Lovisa och Sofie Sarenbrant. Jag hade med min kollega Louise som jag teamar med på jobbet. Bland de som kom fanns dock fina bloggkompisar som Sara, Lisa och Hanna. Och Milla som jag också känner litegrann. Sedan var det några för mig nya ansikten med i form av Sofy och bloggaren HejaMamma bland annat.

20130531-220549.jpg

20130531-220604.jpg
Bild lånad av Lisa

Vi kittades med likadana träningskläder från Röhnisch och väckte en hel del uppmärksamhet i Tanto där vi sprang, haha. Superfina kläder och jag passade på att köpa en BH också, jätteskön!

Jag som brinner för kommunikation gillar verkligen Röhnisch ambassadörstänk och hur de jobbar med både förebilder och vanliga människor på det här sättet för att bygga sitt varumärke. Rosa Skrot som är gymmet vi var på idag är också väldigt duktiga på det här, att tänka nätverk, people influence people och har verkligen gjort sig ett namn på kort tid tack vare det (Sveriges tredje mest länkade gym förra året).

20130531-221229.jpg
Lovisa höll ett toppenpass med oss i morse bestående av enminutsintervaller, 30-sekundare och sedan 15-sekundare. Tre block om 7,5 minuter var. Upp- och nedjogg blev turen till och från Rosa Skrot till Tanto.

Jag har aldrig kört löpträning i grupp förut och springer själv bara intervaller på löpband men det var verkligen kul att köra i gäng – och ute. Jag tog det ganska lugnt efter förra helgens lopp i Hamnarbybacken och sedan Vårruset, som antagligen är anledningen att jag har fått någon skada i mina gamla skruvar från mitt tidigare benbrott. Men såklart drogs jag med, glömde det onda och spurtade sen lite extra på slutet (japp jag hade visst tagit det lite väl lugnt innan Lisa 🙂 ) Jag kände annars att jag återhämtade mig bra både under och efter passet och att det var perfekt träning för att få igång blodet och hjärtat lite extra inför helgen. När vi sprungit en intervall så vände de som var först sig om och joggade mot de sista, så att gruppen hela tiden hölls ihop. Ett smart sätt att träna som gör att alla kan köra efter sin egen förmåga.

20130531-222005.jpg

20130531-222022.jpg
Efter träningen fick vi sedan lyssna på ett samtal mellan Lovisa och Sofie Sarenbrant som berättade om sin bok Andra andningen, sin egen relation till löpning och hur livet ser ut som deckarförfattare. Samtidigt fick vi frukost och otroligt gott kaffe (Rosa Skrot har svingott kaffe!).

Imorgon är det ju dags för det som boken handlar om: Stockholm Marathon. En för mig helt overkligt lång sträcka men perfekt utmaning för Lovisa som både är stark, uthållig och snabb och har pannben som få. Det kommer gå som en dans och jag ska följa henne via sms i telefonen.

Ikväll har vi för övrigt försökt tolka ett telefonsamtal mellan hennes Sixten och min Ines. Sixten tyckte att Ines var tråkig och la på. Tack snälla Lovisa, Sofie, Röhnisch och Skrotet för att jag fick komma idag. Att få både träffa sina fina träningskompisar och ta del av skapandet av en bok blev världens bästa present på en fredag.

Jo just det: nu när jag ändå håller på och är så reklamig som jag inte brukar.

20130531-223144.jpg
Jag bara ääääälskar min nya träningsväska som jag fick igår av min kille. Den är grym, både som ryggsäck eller över axeln. Jag vill gå till gymmet bara jag ser den! Ska bara fixa benet först. Hur känns det när man har en spricka i ett skruvfäste anyone?

Annonser

4 reaktioner på ”Morgonpasset med Sarenbrant och Lovisa

  1. Men du, det låter mest bara jättetråkigt med dina skruvar. Hoppas på lindrig grej med snabbt tillfriskande, hur mycket önsketänk det än må vara.
    Dagens Saida: Clara – Tjejmilen 2013, 51:37.

    Kram!

  2. Missade kaffet… Får testa nästa gång 🙂 Vi såg nog lite galna ut i våra kläder… 😉 Häng på ngn intervallunch snart? Hoppas det är falsklarm med skruvarna!

    1. Jag ska kolla dem imorgon, hoppas ta bort dem så jag slipper det här mer. Men annars tränar jag gärna igen snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s