Morgonträning på fredagen

Erdoderdo

20130531-065144.jpg
Min blogg är torrare än knäckebröd just nu, jag vet. De senaste veckorna har jag levererat mycket på jobbet, och haft väldigt mycket möten. Och som ni alla vet så betyder möten sällan mindre jobb efteråt. I konsultbranschen brukar det vara ganska hett om öronen i maj, många kunder vill få klart saker före sommaren. Igår höll jag i en rolig workshop för ett stort företag och idag ska jag presentera utfallet att mitt arbete under våren för en annan kund.

Jag sitter helt ensam i köket och ska strax börja bege mig mot Rosa Skrot där Lofsan och Sofie Sarenbrandt bjuder på löpträning och reading av Sofies nya bok Andra andningen. Mitt högra ben (…) har fått en inflammation i de gamla skruvarna från mitt benbrott och är lite ömt. Säkert på grund av två tävlingar på tre dagar där jag tog i extra mycket. Jag ska försöka ta det lugnt idag men är mest av allt jätteglad för att kunna klämma in något kul mellan alla leveranser.

Och en till sak: Ines har börjat sova på nätterna. Peppar peppar. Inget litet rop på nappen ens. Ett år och nio månader. Det tackar jag den som bestämmer för, och hoppas det håller i sig. Lillgrisen.

20130531-065936.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s